Vakantiewerk

Goes | Rotterdam | Bergen op Zoom

Afspraak plannen

Vind jouw perfecte vakantiejob!

__________

Op zoek naar een flexibele bijbaan die past bij je studie en vakantieplannen? Bij 4U Group vind je het hele jaar door vakantiewerk dat niet alleen leuk en lonend is, maar je ook de kans biedt om nieuwe vaardigheden op te doen. Of je nu tijdens de zomer wilt werken, of extra wilt bijverdienen tijdens schoolvakanties, wij hebben de perfecte mogelijkheden voor jou.

Bij ons kun je aan de slag in uiteenlopende functies zoals:

  • Retail: Sta midden in de buzz van winkels, cafés en restaurants. Boost je skills in klantcontact en verkoop, en werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is.

  • Administratie: Krijg een kijkje achter de schermen met administratief werk dat echt telt. Leer alles over kantoorbeheer en bouw skills op die overal van pas komen – ideaal als je later een kantoorbaas wilt worden.

  • Logistiek: Stap in de wereld van logistiek waar je met coole tech werkt en elke dag nieuwe problemen oplost. Perfect voor als je een praktische denker bent en wilt zien hoe de wereld draait.

Illustratie van meerdere CVs en vergrootglas

Flexibele uren

Kies diensten die passen bij jouw vakantieplannen. Werk zo veel of zo weinig als je wilt – perfect voor na een lange schooldag of tijdens je vakantie.

Goede verdiensten

Verdien een goed salaris en beloon jezelf voor je harde werk. Ideaal voor het sparen voor je volgende grote aankoop of een spannende reis!

Waardevolle ervaring

Doe waardevolle werkervaring op die geweldig zal staan op je CV. Leer nieuwe vaardigheden die je niet alleen nu, maar ook in je toekomstige carrière kunt gebruiken.

Blijf op de hoogte

van nieuwe vacatures via onze Job Alert

Afspraak plannen

__________

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen. Een van onze medewerkers neemt binnenkort contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*