Over 4U Group

__________

4U Group Personeelsdiensten is er voor iedereen! Wij zijn een regionale uitzendorganisatie actief in alle branches en sectoren door heel Zuidwest-Nederland. Veel flexibele banen en opdrachten, met uitzicht op een vaste baan. Met een vestiging in Goes, Rotterdam en Bergen op Zoom kunnen wij de gehele arbeidsmarkt voorzien van vraag- en aanbod tussen werkzoekenden en werkgevers. Onze recruitment professionals staan iedere dag voor jou klaar om je te ontzorgen op het gebied van werk en (flexibele-) personeelswerving.

Wij zijn een innoverende organisatie en denken altijd een paar stappen vooruit. Door het beschikken over de snelste recruitmentmethodes en actuele kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij jou het beste ondersteunen. Heb je vragen over onze dienstverleningen, ben je op zoek naar een baan of vakkundig personeel, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werken bij 4U Group ›

Werknemer

MOTIVATION. WORK. DEDICATION.

“Door persoonlijke aandacht, deskundigheid en eerlijkheid komen we samen tot de juiste match. Wij denken in kansen, oplossingen en streven altijd naar een langdurige samenwerking met onze werknemers en opdrachtgevers.”

Tessa & Damien