Q&A met Tom

__________

Wat heb je in de afgelopen maanden bij 4U Group geleerd?

Op dit moment gaat het goed met mij! Ik ben dankbaar dat ik het omscholingstraject en de opleiding Starten als Uitzendprofessional heb mogen volgen via 4U Group! Ik heb hier veel van geleerd en het is prettig dat ik concrete richtlijnen heb gekregen. Desondanks moet ik erkennen dat veel werk op de werkvloer voortkomt uit ervaring en intuïtie, en dat doorzettingsvermogen vaak leidt tot het behalen van je doelen.

Wat vind je het leukst aan je nieuwe rol bij 4U Group?

Het leukste aan mijn rol binnen 4U Group is de afwisseling ervan. Ik geniet ervan om relaties aan te gaan, op te bouwen en uit te breiden met verschillende organisaties en kandidaten. Het is prachtig om te zien hoe er wederzijds vertrouwen ontstaat en dat de gesprekken niet altijd alleen over werk gaan. Je bent betrokken bij het gehele proces, van begin tot eind. Dat maakt dit werk zo boeiend; het samenbrengen van kandidaten en organisaties.

Hoe zou je jouw rol bij 4U Group beschrijven aan een vriend?

Een rol met dagelijkse variatie, waarin de situatie van moment tot moment kan veranderen. In deze omgeving kunnen zaken soepel verlopen, maar ook plotseling volledig veranderen. Je bent afhankelijk van anderen en moet in staat zijn om flexibel in te spelen op verschillende situaties en behoeftes.

Wat is momenteel het meest memorabele moment bij 4U Group?

In deze vijf maanden heb ik al vele mooie momenten mogen ervaren, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Van het kerstdiner bij Kyatcha in Rotterdam en de uitjes naar de Johan Cruijff Arena, tot het aangaan van een relatie met een grote organisatie. Ik wil benadrukken dat ik nog nooit zo’n vrijgevige werkgever heb gehad. Hoewel er natuurlijk prestaties worden verwacht, wordt er veel teruggegeven en daar ben ik dankbaar voor. Ook vind ik het leuk om te vermelden dat ik nog steeds onverslaanbaar ben aan de tafeltennistafel, en dat zal zo blijven ook!

Illustratie van meerdere CVs en vergrootglas

Blijf op de hoogte

van nieuwe vacatures via onze Job Alert